Styringssystemer

Styringssystemer

Styringssystemer er ein felles benemnelse av systemer som styrer fleire funksjoner. Eksempel på eit enkelt styringssystem er f.eks. Devilink. Dette er eit system der du kan styre fleire varmekablar frå ein sentral.

Meir avanserte styringssystem kan samordne og styre funksjoner som varme, lys, persienner, sikkerhetssystemer, ventilasjon, audio/video-anlegg, mm.

Vi fører to typar av slike avanserte systemer.

xComfort

Dette er eit trådlaust styringssystem som er veldig godt egna til rehabilitering der ein ikkje har tenkt å opne alle veggar å skifte ut all den elektriske installasjonen. Har du nokon gong vært bekymra for om du hadde huska å slå av kaffitraktaren før du reiste på jobb eller ferie? Gløymd å skru ned temperaturen i huset når du skal være vekke ei helg?

Med xComfort med Sensio kontroller får du tilgang til å kunne sjekke og eventuelt skru av kaffitraktaren eller skru ned temperaturen ved hjelp av din Smart telefon.

Eksempel på kvardagsluksus ein kan oppnå med xComfort her.

Vil du vite meir klikk her.

Iphonesensio

KNX

KNX er verdens einaste opne standar for bolig- og byggningsautomasjon. Det finst over 100 forskjellige produsenter som lager utstyr som kan kommunisere sømlaust med kvarandre. Dette er med på å sørge for at dette er eit av dei tryggaste systema å investere i om ein skal bygge nytt hus og tenker på å bruke styringssystem.

Medan andre systemer som er en produsent systemer er sårbare dersom den eine produsenten skulle gå konkurs eller av andre årsaker slutte å produsere utstyr til systemet, vil det ikkje skje med KNX. Her vil det alltid være mulighet for å få support om det så er gått 20 år.

Eksempel på kvardagsluksus ein kan oppnå med KNX her.

Her er linkar til eit par av våre samarbeidspartnarar som leverer KNX utstyr:

Kontakt oss