Fastelektriker

Fastelektriker

Årdalsbakke Elektro AS er medlem av Fastelektrikerordningen.

Om Fastelektrikerordningen

Nå er det mulig å tegne en fast avtale med en elektriker som kommer jevnlig på kontroll for å sjekke om alt det elektriske er i orden hjemme hos deg.

33 prosent av norske boliger har el-anlegg som er beregnet for et forbruk tilsvarende en bolig på 70-tallet. Og så mange som 40 prosent av alle boligbranner i Norge har elektrisk årsak. De fleste av oss har en fastlege, hvorfor ikke tegne en avtale med en fastelektriker også?

Din Fastelektriker vil gjennomføre en grundig kontroll av ditt el-anlegg. Etterpå vil Fastelektrikeren gi deg råd om:

  • Hva som må gjøres noe med fordi det er direkte farlig/ulovlig
  • Hva som bør gjøres noe med fordi det kan være farlig eller uøkonomisk.
  • Hva som kan gjøres noe med fordi det kan bli mer funksjonelt eller triveligere

Hva kan en Fastelektriker gjøre for meg?

Inngår du avtale med en Fastelektriker, får du en grundig kontroll av el-anlegget. Du får gode råd om hva du må, bør og kan gjøre for å få et tryggere og triveligere hjem. I tillegg får du tips om hvordan du kan styre energiforbruket og spare penger. Med Fastelektrikeravtale får du en elektriker som følger deg over tid, og som kjenner boligen din godt.

Hvor mye koster en Fastelektrikeravtale?

Det koster ingenting å inngå selve Fastelektrikeravtalen, du betaler kun for den innledende el-kontrollen. Blir feil påvist under el-kontrollen, vil Fastelektrikeren gi deg en pris på hvor mye det vil koste å utbedre disse.

Hvilken spesialkompetanse har Fastelektrikerne?

Alle Fastelektrikere er medlem i NELFO, Foreningen for EL og IT bedriftene. Det er din garanti for trygghet og kvalitet. I tillegg har de gjennomført spesialkurs for Fastelektrikere.

Se www.fastelektriker.no for mer informasjon.

Kontakt oss